Μενού
Το καλάθι σας

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ Κ18 ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - 58

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ Κ18 ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ
-28 %
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ Κ18 ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - 58

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκό χρυσό 18 καρατίων. Στο κέντρο του ένα λαμπερό στρόγγυλο διαμάντι κοπής μπριγιάν 0,22 καρατίων, που αιχμαλωτίζει την προσοχή με τη λάμψη του.

Η γάμπα του δαχτυλιδιού λεπταίνει ομαλά καθώς πλησιάζει προς το κέντρο και είναι διακοσμημένη με 18 μικρά διαμαντάκια μπριγιάν 0,09 καρατίων συνολικά, προσθέτοντας έξτρα λάμψη και πολυτέλεια σε αυτό το εκλεπτυσμένο κόσμημα.


  • Μέγεθος: 54 Νο
  • Επιπλέον: Πολυτελής συσκευασία δώρου
  • Τα δαχτυλίδια μπορούν να κατασκευαστούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε χωρίς επιπλέον κόστος!
  • Όλα τα κοσμήματα έρχονται με πιστοποιητικό γνησιότητας και εγγύηση εφ' όρου ζωής!
  • Επιλέξτε το ιδανικό μονόπετρο δαχτυλίδι που σας ταιριάζει. Μπορούμε να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε διαμάντι εσείς επιθυμείτε, με λιγότερα ή περισσότερα καράτια, καθώς και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε διαμάντια στα πλαϊνά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό κόσμημα σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είδος πετρών ΠΟΛΥΤ.ΠΕΤΡΕΣ
Καράτια Κ18
Χρώμα αντικειμένου ΛΕΥΚΟ
Πέτρα 1 Καράτια 0,22
Πέτρα 1 Ποιότητα VS1
Πέτρα 1 Τύπος Diamond
Πέτρα 2 Καράτια 0,09
Πέτρα 2 Ποιότητα VS1
Πέτρα 2 Ποσότητα 18
Πέτρα 2 Τύπος Diamond