Μενού
Το καλάθι σας

ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ


Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι από λευκό χρυσό 14 καρατίων με εντυπωσιακές λευκές πέτρες ζιργκόν στο κεντρικό τμήμα, προσδίδοντας λάμψη και φινέτσα.Μέγεθος: 53 ΝοΜήκος σχεδίου: 4,9 Χ 18,4 mmΕπιπλέον: Πολυτελής συσκευασία δώρουΤα δαχτυλίδια μπορούν να κατασκευαστούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε χωρίς επιπλέον κόστος..
Κατασκευαστής: Zempiris
Δαχτυλίδι σειρέ από χρυσό 14 καρατίων, με φαρδιά γάμπα και λουστρέ φινίρισμα. Το δαχτυλίδι διαθέτει μια σειρά λευκών πετρών ζιργκόν στο κέντρο. Τέλειο για Κάθε Ευκαιρία: Αυτό το κόσμημα αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο που ταιριάζει σε κάθε σημαντική στιγμή και γιορτή, αποδεικνύοντας την αγάπη και ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Δαχτυλίδι σειρέ από λευκό χρυσό 14 καρατίων, με φαρδιά γάμπα και λουστρέ φινίρισμα. Το δαχτυλίδι διαθέτει μια σειρά λευκών πετρών ζιργκόν στο κέντρο. Τέλειο για Κάθε Ευκαιρία: Αυτό το κόσμημα αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο που ταιριάζει σε κάθε σημαντική στιγμή και γιορτή, αποδεικν..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10310
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Ένα δαχτυλίδι σειρέ ντεγκραντέ από χρυσό 14 καρατίων, με μεγαλύτερη πέτρα στο κέντρο και μικρότερες πέτρες ζιργκόν που γίνονται μικρότερες καθώς ανοίγει. Η εμπρός πλευρά της γάμπας είναι διακοσμημένη με μικρές λευκές πέτρες ζιργκόν.Μέγεθος: 55 ΝοΔιαστάσεις: μέγιστο φάρδος: 4,2 mmΕπιπλέον: Πολυτελής ..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10311
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Ένα δαχτυλίδι σειρέ ντεγκραντέ από λευκό χρυσό 14 καρατίων, με μεγαλύτερη πέτρα στο κέντρο και μικρότερες πέτρες ζιργκόν που γίνονται μικρότερες καθώς ανοίγει. Η εμπρός πλευρά της γάμπας είναι διακοσμημένη με μικρές λευκές πέτρες ζιργκόν.Μέγεθος: 55 ΝοΔιαστάσεις: μέγιστο φάρδος: 4,2 mmΕπιπλέον:..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10410
-44 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Έντεκα λευκές πέτρες ζιργκόν, που το διακοσμούν, λάμπουν σε κάθε σας κίνηση. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δαχτυλιδιού το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς τα δοντάκια του πλέκονται, προσφέροντας έν..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10465
-44 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Έντεκα λευκές πέτρες ζιργκόν, που το διακοσμούν, λάμπουν σε κάθε σας κίνηση. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δαχτυλιδιού το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς τα δοντάκια του πλέκονται, προσφέροντας ένα κόσμ..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10466
-47 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Εφτά λευκές πέτρες ζιργκόν, που το διακοσμούν, λάμπουν σε κάθε σας κίνηση. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δαχτυλιδιού το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς τα δοντάκια του πλέκονται, προσφέροντας ένα κόσμημ..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10467
-46 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Εφτά λευκές πέτρες ζιργκόν, που το διακοσμούν, λάμπουν σε κάθε σας κίνηση. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δαχτυλιδιού το κάνει να ξεχωρίζει, καθώς τα δοντάκια του πλέκονται, προσφέροντας ένα ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι από λευκό χρυσό 14 καρατίων. Το κέντρο του δαχτυλιδιού φιλοξενεί μια μεγαλύτερη πέτρα ζιργκόν, η οποία λάμπει. Οι πέτρες ζιργκόν που περιβάλλουν την κεντρική πέτρα αρχίζουν να μικραίνουν καθώς απομακρύνονται από το κέντρο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ντεγκραντέ εφέ&n..
ΣΕΙΡΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10469
-45 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι από χρυσό 14 καρατίων. Το κέντρο του δαχτυλιδιού φιλοξενεί μια μεγαλύτερη πέτρα ζιργκόν, η οποία λάμπει. Οι πέτρες ζιργκόν που περιβάλλουν την κεντρική πέτρα αρχίζουν να μικραίνουν καθώς απομακρύνονται από το κέντρο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ντεγκραντέ εφέ πο..
Κατασκευαστής: Zempiris
Σειρέ δαχτυλίδι κατασκευασμένο από λευκό χρυσό 14 καρατίων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Πέντε μεγάλες λευκές πέτρες ζιργκόν, που το διακοσμούν, λάμπουν σε κάθε σας κίνηση. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του δαχτυλιδιού επιτρέπει το κράτημα των πετρών να ξεχωρίζει, προσφέροντας ένα κόσμημ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 39 (4 Σελ.)