Μενού
Το καλάθι σας

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
ΒΡΑΧΙΟΛΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 402
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι από χρυσό 14 καρατίων. Στο κέντρο του βραχιολιού, δύο ροζέτες σε σχήμα δάκρυ διακοσμούν τη σταθερή χειροπέδα, προσθέτοντας μια δόση ρομαντισμού και λάμψης.Η κομψή και σταθερή χειροπέδα αγκαλιάζει τον καρπό και η λεπτομερής κατασκευή της αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα και την αισθητική...
ΒΡΑΧΙΟΛΙ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 405
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Εντυπωσιακό βραχιόλι σταθερή χειροπέδα από λευκό χρυσό 14 καρατίων.Το διάτρητο κεντρικό τμήμα προσδίδει διάσταση στο κόσμημα, ενώ τα κυκλάκια από λευκό χρυσό, εναλλασσόμενα με λαμπερά ζιργκόν, προσφέρουν εκλεπτυσμένη λάμψη. Οι πέτρες ζιργκόν στο μπροστινό μέρος προσδίδουν πολυτέλεια, δημιουργώντας έ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Εντυπωσιακό βραχιόλι ριβιέρα σταθερή χειροπέδα από χρυσό 14 καρατίων με ασφαλές κούμπωμα. Ολόκληρο το μήκος του λάμπει με λευκές πέτρες ζιργκόν, προσφέροντας εκλεπτυσμένη λάμψη.Τέλειο για Κάθε Ευκαιρία: Αυτό το κόσμημα αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο που ταιριάζει σε κάθε σημαντική στιγμή και γιορ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ Κ14 ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ - 8355
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Σταθερή χειροπέδα από χρυσό 14 καρατίων. Το εντυπωσιακό σχέδιο με άνοιγμα στο πάνω μέρος ολοκληρώνεται μπροστά με δύο φυσικά λευκά μαργαριτάρια.Η κομψή αισθητική καθιστά αυτό το κόσμημα μια εντυπωσιακή προσθήκη στη συλλογή σας, κατάλληλη για κάθε επίσημη ή καθημερινή περίσταση.Διαστάσεις χειροπέδας ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι από χρυσό 14 καρατίων εντυπωσιάζει με το ανοιγμένο σχέδιο μπροστά, προσφέροντας διακριτική κομψότητα. Τα τελειώματά του διακοσμούνται με λαμπερές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα σε κάθε κίνηση. Ένα κόσμημα που αγκαλιάζει τον καρπό με εξαιρετικό στυλ.Τέλειο..
Κατασκευαστής: Zempiris
Σταθερή χειροπέδα από χρυσό 14 καρατίων. Το εντυπωσιακό σχέδιο με άνοιγμα στο πάνω μέρος ολοκληρώνεται μπροστά με δύο "Τ", τα οποία διακοσμούνται με λευκές πέτρες ζιργκόν.Η κομψή αισθητική καθιστά αυτό το κόσμημα μια εντυπωσιακή προσθήκη στη συλλογή σας, κατάλληλη για κάθε επίσημη ή καθημερινή ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι σταθερή χειροπέδα από χρυσό 14 καρατίων εντυπωσιάζει με το ανοιγμένο σχέδιο μπροστά, προσφέροντας διακριτική κομψότητα. Τα τελειώματά του διακοσμούνται με λαμπερές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα σε κάθε κίνηση. Ένα κόσμημα που αγκαλιάζει τον καρπό με εξαι..
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι από χρυσό 14 καρατίων εντυπωσιάζει με το ανοιγμένο σχέδιο μπροστά, προσφέροντας διακριτική κομψότητα. Τα τελειώματά του διακοσμούνται με λαμπερές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα σε κάθε κίνηση. Ένα κόσμημα που αγκαλιάζει τον καρπό με εξαιρετικό στυλ.Τέλειο για Κάθε ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 1570
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι από χρυσό 14 καρατίων εντυπωσιάζει με το ανοιγμένο σχέδιο μπροστά, προσφέροντας διακριτική κομψότητα. Τα τελειώματά του διακοσμούνται με μικρές λαμπερές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας λάμψη και φινέτσα σε κάθε κίνηση. Ένα κόσμημα που αγκαλιάζει τον καρπό με εξαιρετικό στυλ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΕΙΡΟΠΕΔΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 1571
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Λευκόχρυσο βραχιόλι 14 καρατίων. Η σταθερή χειροπέδα με λεπτό σχεδιασμό και με κεντρικό άνοιγμα που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Στις άκρες, δύο λαμπερά δάκρυα με λευκές πέτρες ζιργκόν προσδίδουν λάμψη και ρομαντισμό, καθιστώντας το βραχιόλι εκλεπτυσμένο κόσμημα για κάθε στιγμή.Αποτελεί τόσο μια..
Κατασκευαστής: Zempiris
Αυτό το διπλό βραχιόλι είναι μια μοναδική επιλογή από ροζ χρυσό 14 καρατίων. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει μια λεπτή σταθερή χειροπέδα με άνοιγμα στην πίσω πλευρά για εύκολη εφαρμογή. Από αυτήν κρέμεται μια δεύτερη λεπτή αλυσίδα που πέφτει πάνω στον καρπό σας.Στη δεύτερη αλυσίδα, θα ανακαλύψετε μια γο..
Κατασκευαστής: Zempiris
Σταθερή χειροπέδα από λευκό χρυσό 14 καρατίων. Το εντυπωσιακό σχέδιο με άνοιγμα στο πάνω μέρος ολοκληρώνεται μπροστά με δύο "Τ", τα οποία διακοσμούνται με λευκές πέτρες ζιργκόν. Η κομψή αισθητική καθιστά αυτό το κόσμημα μια εντυπωσιακή προσθήκη στη συλλογή σας, κατάλληλη για κάθε επίσημη ή καθημεριν..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 35 (3 Σελ.)