Μενού
Το καλάθι σας

ΡΙΒΙΕΡΕΣ

ΡΙΒΙΕΡΕΣ
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από χρυσό 14 καρατίων. Η λεπτεπίλεπτη αλυσίδα του που στο κεντρικό τμήμα είναι στολισμένες με στρογγυλές πέτρες ζιργκόν, αγκαλιάζει αρμονικά τον καρπό, ενώ ξεχωρίζει μία ροζέτα σε κυκλικό σχήμα, μέσα στην οποία υπάρχει ένα φυσικό μαργαριτάρι.Ένα κομψό κόσμημα, ιδανικό για εξαιρετικέ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 10390
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από λευκό χρυσό 14 καρατίων. Το εκλεπτυσμένο αυτό κόσμημα συνδυάζει την πολυτέλεια του λευκού χρυσού με την λάμψη των πετρών ζιργκόν. Η ακρίβεια τους στην τοποθέτηση δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Αντί για αλυσίδα, χρησιμοποιούνται ορθογώνια πλακάκια από λευκό χρυσό, προσδίδο..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 1566
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από χρυσό 14 καρατίων, ένα κομψό και λαμπερό κόσμημα που εντυπωσιάζει με τη λεπτομέρεια και τη λάμψη του.Ο σχεδιασμός αυτού του υπέροχου βραχιολιού ριβιέρα ακτινοβολεί κομψότητα, ενώ η σειρά από λαμπερά λευκά ζιργκόν προσθέτει μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή λάμψη σε ολόκληρο το μή..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 1567
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από λευκό χρυσό 14 καρατίων, ένα κομψό και λαμπερό κόσμημα που εντυπωσιάζει με τη λεπτομέρεια και τη λάμψη του.Ο σχεδιασμός αυτού του υπέροχου βραχιολιού ριβιέρα ακτινοβολεί κομψότητα, ενώ η σειρά από λαμπερά λευκά ζιργκόν προσθέτει μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή λάμψη σ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 1572
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από χρυσό 14 καρατίων. Η αλυσίδα, σχεδιασμένη σε στυλ σπείρα, αναδεικνύει το εξαιρετικό στυλ του. Κάθε στροφή της αλυσίδας έχει ενσωματωμένες λαμπερές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας καθ' όλο το μήκος του βραχιολιού. Ένα κόσμημα που αιχμαλωτ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 2102
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα ροζ χρυσού 14 καρατίων. Αυτό το εξαιρετικό κόσμημα συνδυάζει την πολυτέλεια του 14κ ροζ χρυσού με τη λεπτομέρεια μιας υπέροχης αλυσίδας, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.Στο κεντρικό τμήμα του βραχιολιού ανακαλύπτουμε μια συμμετρική συνύπαρξη λάμψης..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 3232
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από λευκό χρυσό 14 καρατίων που δημιουργεί μια αίσθηση απαλής κομψότητας. Με τρεις σειρές λαμπερών τετράγωνων πετρών ζιργκόν, διακοσμείται απόλυτα καθ' όλο το μήκος, προσθέτοντας λάμψη και λεπτομέρεια σε κάθε κίνηση.Ένα κόσμημα για εκείνες που αναζητούν διαχρονική κομψότητα και..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 3827
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας λευκό χρυσό 14 καρατίων.Η ριβιέρα αγκαλιάζει κάθε γραμμή του καρπού, ενώ κατά μήκος της σειράς, ροζέτες πέτρες ζιργκόν δημιουργούν μια συναρπαστική συνολική εικόνα.Το βραχιόλι αυτό αναδεικνύει την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη λάμψη του κάθε λίθου, κάνοντας ..
Κατασκευαστής: Zempiris
Κατασκευασμένο από ροζ χρυσό 14 καρατίων.Η λεπτή ριβιέρα αγκαλιάζει κάθε γραμμή του καρπού, ενώ κατά μήκος της σειράς, στρόγγυλες πέτρες ζιργκόν δημιουργούν μια συναρπαστική συνολική εικόνα. Έχει απλό κλιπ κλείσιμο.Το βραχιόλι αυτό αναδεικνύει την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη λάμψη ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 4310
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων.Η ριβιέρα αγκαλιάζει κάθε γραμμή του καρπού, ενώ κατά μήκος της σειράς, πέτρες ζιργκόν δημιουργούν μια συναρπαστική συνολική εικόνα.Το βραχιόλι αυτό αναδεικνύει την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη λάμψη του κάθε λίθου, κάνοντας το ένα εξαιρετικό κομμάτι ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 4446
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Βραχιόλι ριβιέρα από λευκό χρυσό 14 καρατίων. Η λεπτεπίλεπτη αλυσίδα του που στο κεντρικό τμήμα είναι στολισμένες με στρογγυλές πέτρες ζιργκόν, αγκαλιάζει αρμονικά τον καρπό, ενώ ξεχωρίζει μία ροζέτα σε τετράγωνο σχήμα.Η περίμετρος της οποίας διακοσμείται με λευκές πέτρες ζιργκόν, προσθέτοντας ..
ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΡΙΒΙΕΡΑ Κ14 ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΖΙΡΓΚΟΝ - 4503
-50 % Προπαραγγελία
Κατασκευαστής: Zempiris
Ένα εκθαμβωτικό βραχιόλι ριβιέρα, εξαιρετικά ρομαντικό και κομψό, κατασκευασμένο από λαμπερό χρυσό 14 καρατίων. Στο κέντρο του διακοσμείται με δύο λαμπερές ροζέτες σε σχήμα δακρύ. Ένα κομψό κόσμημα που αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη αισθητική και το ρομαντικό ύφος του.Διαστάσεις: δάκρυ: 9,3 x ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 60 (5 Σελ.)