Αλήθεια, υπάρχουν περιπτώσεις που ο υποψήφιος γαμπρός δεν έχει πέσει διάνα στην αγορά μονόπετρου; Και όμως υπάρχουν. Πολλές φορές μάλιστα έχει δαπανηθεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Είτε το αίτιο είναι το κακό γούστο του αγοραστή, είτε η φτωχή συλλογή του καταστήματος, είτε (το χειρότερο ενδεχόμενο) ο αγοραστής να μην γνωρίζει καλά το έτερον ήμισυ.

Σε μία τέτοια περίπτωση η κάθε γυναίκα έρχεται στο εξής δίλημμα. Αν αλλάξει το μονόπετρο ουσιαστικά προσβάλλει τον άνθρωπό της. Από την άλλη, πως γίνεται να φορέσεις ένα δαχτυλίδι που δεν σου αρέσει καθόλου; Και στο κάτω κάτω της γραφής γιατί να μην φοράει το δαχτυλίδι της πρότασης; Καλύτερο θα ήταν να το αλλάξει και να φοράει ένα άλλο άσχετο δαχτυλίδι;

Ας πάρουμε ένα ένα τα ενδεχόμενα. Πρώτον, σε περίπτωση που δώσει η γυναίκα το δαχτυλίδι αυτό, για να πάρει ένα άλλο εκτός από το ηθικό υπάρχει και το οικονομικό δίλημμα. Και σε αυτήν την περίπτωση η απώλεια θα είναι της τάξης του 80%! Δεύτερον, σε περίπτωση που δεν το αλλάξει και το έχει στο συρτάρι, μπορεί να είναι ηθικό, αλλά είναι ουσιαστικά δώρον άδωρον...

Η λύση λοιπόν του προβλήματος που σας δίνουμε ως kosmimatazempiris.gr είναι να κρατήσετε την καρδιά του μονόπετρου, που είναι η κεντρική πέτρα, και να έρθετε σε εμάς να σας αντικαταστήσουμε το δαχτυλίδι! Ναι, γίνεται και μάλιστα με ένα μικρό κόστος σε σχέση με το κόστος του δαχτυλιδιού! Τα πλεονεκτήματα πολλά:

  • Ηθικά, θα κρατήσετε την καρδιά του μονόπετρου της πρότασής που σας έγινε.
  • Οικονομικά, θα έχετε μικρή απώλεια και μάλιστα μπορείτε να εξαργυρώσετε το σώμα του δαχτυλιδιού που θα αλλάξετε, οπότε η οικονομική απώλεια θα είναι ακόμη μικρότερη.
  • Σχεδιαστικά, θα κάνετε ό,οοοτι ακριβώς θέλετε. Πείτε μας να σας στείλουμε τα σχέδιά μας για να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ό,τι σας αρέσει.
  • Μήπως δεν θέλετε να δείτε κανένα σχέδιο γιατί έχετε «κολλήσει» σε ένα συγκεκριμένο; (Που έχετε δει στο Pinterest ή οπουδήποτε αλλού?) τότε μπαίνουμε σε διαδικασία κατασκευής μοντέλου. Μάλιστα η διαδικασία κατασκευής μοντέλου είναι η πλέον ασφαλής. Πέρασαν οι καιροί όπου δινόταν μια παραγγελία και ο πελάτης πήγαινε να το πάρει χωρίς πρώτα να το είχε δει. Δεν σας φέρνουμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Μπορούν να γίνουν διορθώσεις στο στάδιο της κατασκευής του μοντέλου είτε με την βοήθεια του υπολογιστή, είτε μπορούμε να το κατασκευάσουμε σε άλλο υλικό (ρητίνη ή κερί) και να δείτε ζωντανά το δαχτυλίδι. Έτσι, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε διόρθωση μέχρι να σας αρέσει το αποτέλεσμα.
  • Τεχνικά μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο δέσιμο για την πέτρα σας. Τι σας ταιριάζει περισσότερο στα δάχτυλά σας. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι που μπορούν να προκύψουν για κάθε σχέδιο ξεχωριστά. Αν θα σκαλώνει το δαχτυλίδι, αν υπάρχει κίνδυνος να φύγει η πέτρα από την θέση της, τι γίνεται σε περίπτωση που φύγει η επιπλατίνωση και άλλα πολλά!
  • Μην ξεχνάτε ότι σε εμάς έχετε εγγύηση και δωρεάν service μια φορά τον χρόνο και έλεγχο στο κράτημα της πέτρας που είναι πάρα πολύ σημαντικό!