Μενού
Το καλάθι σας

Ενημέρωση RSS Feed

18 Φεβ Τι κάνω αν δε μου  μου αρέσει το μονόπετρό μου;
0 4655
Αλήθεια, υπάρχουν περιπτώσεις που ο υποψήφιος γαμπρός δεν έχει πέσει διάνα στην αγορά μονόπετρου; Και όμως υπάρχουν. Πολλές φορές μάλιστα έχει δαπανηθεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Είτε το αίτιο είναι το κακό γούστο του αγοραστή, είτε η φτωχή συλλογή του καταστήματος, είτε (το χειρότερο ενδεχόμε..
24 Ιαν Έρευνα αγοράς βέρας
0 2219
Πόσα καράτια πρέπει να είναι οι βέρες;Έχει αποδειχτεί ότι το καλύτερο κράμα για τις βέρες είναι τα 14 καράτια. Αν επιλέξετε περισσότερα καράτια (π.χ., 18) θα έχετε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό, αλλά οι βέρες λόγω κράματος γίνονται πιο μαλακές, με αποτέλεσμα να φθείρονται εύκολα...
17 Ιαν Έρευνα αγοράς μονόπετρου δακτυλιδιού
0 1434
Πόσα είδη υπάρχουν;Κατά κύριο λόγο, όπως είναι φυσικό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι παίζει το είδος της πέτρας. Έτσι λοιπόν, όταν δένουμε μία πέτρα αξίας,όπως είναι το μπριγιάν, το σώμα του δαχτυλιδιού κατά βάση πρέπει να είναι 18 καράτια. Όταν δένουμε μία οικονομική πέ..
08 Ιαν Τιμή χρυσού-Αγγλικής λίρας
0 1563
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος λόγος γίνεται για το πόσο κοστίζει ο χρυσός. Αν έχει ανέβει ή αν έχει κατέβει σε σχέση με το παρελθόν. Αν θέλετε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία της ΤΙΜΗΣ ΧΡΥΣΟΥ, μπορείτε να επισκεφθείτε μία από τις πιο έγκυρες ιστοσελίδες ΕΔΩ. Επειδή τα διαγράμμ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)